ΚΑΙΡΟΣ · LIVE24.4°CΣχεδόν αίθριος47% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Η VW απεφάνθη να υπερβεί τα όρια της διαδικασίας ανανέωσης ...

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 129



Η VW απεφάνθη να υπερβεί τα όρια της διαδικασίας ανανέωσης για το Arteon, το οποίο αποκτά πολλά περισσότερα από όσα συνήθως έπονται ενός τυπικού facelift.

Αναλυτικότερα, ως μέρος της ανανέωσής του, το Arteon αποκτά μια νέα έκδοση αμαξώματος η οποία υπακούει στην πρακτική όσο και γοητευτική λογική των shooting brake.

Όπως προκύπτει από τις συστάσεις αλλά και κατά το τεκμήριο των εικόνων της νέας έκδοσης, η VW έχει αναδιαμορφώσει πλήρως το Arteon από τη δεύτερη κολώνα και πίσω συμπεριλαμβάνοντας στην ανασχεδίαση και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Εκτός από τις αισθητικές διαφοροποιήσεις, το Arteon Shooting Brake υπόσχεται και περισσότερη ευρυχωρία από την liftback έκδοση, προσφέροντας 11 χιλιοστά περισσότερο χώρο καθ΄υψος για τους επιβάτες του μπροστινού και 4,8 εκατοστά για τους πίσω ενώ διαθέτει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών ο οποίος ξεκινά από τα 590 λίτρα και φτάνει έως τα 1.632 λίτρα με την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Παράλληλα με την νέα Shooting Brake έκδοση το γερμανικό μοντέλο προσθέτει στη γκάμα του και δύο νέα μηχανικά σύνολα με διαμετρικά αντίθετο προσανατολισμό.

Το πρώτο είναι το γνώριμο από άλλα μοντέλα του ομίλου plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο συνδυάζει την παρουσία τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας 218 ίππους.

Το παζλ της νέας έκδοσης συμπληρώνει η παρουσία μπαταριών 13,7 kWh οι οποίες εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά την έκδοση επιδόσεων R η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο στην liftback όσο και στην Shooting Brake έκδοση.

Κοινή συνισταμένη αποτελεί ο δίλιτρος κινητήρας που θα εφοδιάζει στο μέλλον και την κορυφαία έκδοση του Golf και στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 320 ίππους και 420 Nm ροπής και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης το οποίο αν οι συνθήκες το απαιτούν θα μπορούσε να κατανείμει έως και το σύνολο της ροπής σε ένα τροχό.

Για την πιο καλή διαχείριση της επιπλέον ισχύος το Arteon επωφελείται από σειρά βελτιώσεων στο πλαίσιο μεταξύ των οποίων μια σπορ ανάρτηση με μειωμένο ύψος και εν...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 24.4 °C · 47%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies